Chelsea heeft miljoenenbod over voor komst Icardi

13-11-2017 13:16 - Door: yassine

Chelsea heeft miljoenenbod over voor komst Icardi

Chelsea staat pas vierde in de Premier League en wil daar snel verandering in brengen. De club uit Londen wil zich in januari versterken met name in de voorhoede. Antonio Conte wil flink in de buidel tasten en heeft zijn vizier gericht op de Italiaanse spits Mauro Icardi.

Vervolg: Chelsea heeft miljoenenbod over voor komst Icardi

Conte is niet tevreden over hoe de zaken verlopen bij Chelsea. De Italiaanse coach wou in de zomer al een extra aanvaller halen maar kreeg geen gehoor. Volgens The Sun wil het bestuur van Chelsea nu wel meewerken aan transfer. Er zou maar liefst 100 miljoen pond, omgerekend zo'n 113 miljoen euro, aan de kant worden gehouden om Icardi binnen te halen.

Icardi is bezig aan een sterk seizoen. De 24-jarige spits van Internazionale wist dit seizoen al 11 keer te scoren in 12 Serie A-wedstrijden en kan rekenen op interesse van tal van topclubs. Vooral Bayern Munchen zou serieuze interesse tonen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea heeft miljoenenbod over voor komst Icardi

Een korte samenvatting: Chelsea staat pas vierde in de Premier League en wil daar snel verandering in brengen. De club uit Londen wil zich in januari versterken met name in de voorhoede. Antonio Conte wil flink in de buidel tasten en heeft zijn vizier gericht op de Italiaanse spits Mauro Icardi..

Meest gelezen