Hiddink: Ziyech wilde juist heel graag voor Oranje uitkomen

13-11-2017 13:45 - Door: M.d.Z.

Zondag aan de tafel van Kees sprak Guus Hiddink over de keuze van Hakim Ziyech, die in eerste instantie graag voor Oranje was uitgekomen.

Vervolg: Hiddink: Ziyech wilde juist heel graag voor Oranje uitkomen

In 2015 was Hiddink van plan om Ziyech zijn debuut te laten maken voor Oranje, maar een enkelblessure zette een streep door die plannen. 'Hij kwam op het trainingskamp in Apeldoorn. Hij raakte geblesseerd aan zijn enkel. Ik vroeg hem hoe hij dacht over de vraag tussen Nederland en een ander land. Hij wilde bijzonder graag, maar raakte helaas geblesseerd,' aldus oud bondscoach Hiddink.

 

Toen Hiddink werd overgenomen door Blind werd de middenvelder van toen nog FC Twente niet meer opgeroepen, waarna Ziyech later besloot te kiezen voor Marokko. Zaterdagavond wist Marokko zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor een mondiaal eindtoernooi, waardoor Eredivisiespelers Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat (Feyenoord) ook van de partij zijn komende zomer in Rusland tijdens het WK.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hiddink: Ziyech wilde juist heel graag voor Oranje uitkomen

Een korte samenvatting: Zondag aan de tafel van Kees sprak Guus Hiddink over de keuze van Hakim Ziyech, die in eerste instantie graag voor Oranje was uitgekomen..

Meest gelezen