Pável Pardo: Als Lozano geen Mexicaan was, had hij allang elders gespeeld

12-11-2017 13:15 - Door: M.d.Z.

Hirving Lozano wordt nu al bewierookt door iedereen, niet alleen in Eindhoven is hij al de publiekslieveling, maar ook bij de Mexicaans bondscoach wordt hij gezien als wereldster.

Vervolg: Pável Pardo: Als Lozano geen Mexicaan was, had hij allang elders gespeeld

Omdat Lozano een Mexicaanse roots heeft staat hij nu bij PSV onder contract, mocht hij een andere nationaliteit hebben dan had hij al bij een Europese topclub gespeelt.

 

'Als Lozano Argentijns of Braziliaans was geweest, dan had hij allang voor Real Madrid gespeeld. Dat is de waarheid,' aldus de oud international. Borja, een landgenoot is het totaal eens met het geschetste beeld van Pardo, 'Hij is een exceptionele voetballer en daar heeft zijn nationaliteit niets mee te maken. Ik denk dat hij snel een transfer gaat maken. Ik denk dat PSV hem ook met dat idee heeft gekocht, om Lozano één of twee jaar te houden en hem vervolgens door te verkopen aan een grote club.'

 

In twaald duels wist Lozano voor PSV al tien keer tot scoren te komen, waar dan de doelpunten tegen Belgie bijkwamen van jl vrijdag.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pável Pardo: Als Lozano geen Mexicaan was, had hij allang elders gespeeld

Een korte samenvatting: Hirving Lozano wordt nu al bewierookt door iedereen, niet alleen in Eindhoven is hij al de publiekslieveling, maar ook bij de Mexicaans bondscoach wordt hij gezien als wereldster..

Meest gelezen