Asensio: Ik vertrek wanneer Real Eden Hazard haalt

12-11-2017 15:06 - Door: iliasa

Asensio: Ik vertrek wanneer Real Eden Hazard haalt

Marco Asensio is een rijzende ster bij Real Madrid en heeft vooralsnog niet de intentie om I Merengues te verlaten. Bij een eventuele komst van een concurrent komt daar verandering in. Dat zou volgens DiarioGol de 21-jarige middenvelder zijn club alvast hebben laten weten.

Vervolg: Asensio: Ik vertrek wanneer Real Eden Hazard haalt

Asensio zweeft bij de Spaanse recordkampioen sinds vorig seizoen tussen de bank en de basis. Clubvoorzitter Florentino Perez verlengde vorig seizoen het contract van de jongeling en zegde hem een belangrijke rol toe in het sterrenteam van ZInedine Zidane. Ook dit seizoen laat Asensio zien belangrijk te zijn, maar speelt hij weinig. De relatief slechte start van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema heeft de aanvallende middenvelder niet meer minuten opgeleverd. 

Daarnaast doen de afgelopen dagen geruchten de ronde dat Perez de mindere vorm van het duo op korte termijn wil compenseren met de komst van Chelsea-ster Eden Hazard. Het gerucht is volgens het medium bij Asensio allerminst in goede aarde gevallen en heeft dat zijn voorzitter in klare taal duidelijk gemaakt: ´Als hij komt, ga ik weg`, zou het talent met Nederlandse roots hebben gezegd. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vaste basisplaats en heeft geen zin om nog een seizoen in de schaduw te staan van CR7 en consorten. De komst van Hazard zou betekenen dat Asensio nog lager in de pikorde van de aanvallers terechtkomt.

Mocht het zover komen, dan hoeft Asensio zich in ieder geval geen zorgen te maken waar hij terechtkomt. Onder andere Manchester United zou al navraag hebben gedaan bij Real Madrid over de situatie van Asensio. José Mourinho zou weten dat Perez al lange tijd een oogje heeft op David de Gea en zou hebben voorgesteld zijn sluitpost te laten gaan als Asensio de omgekeerde weg bewandelt. Dat voorstel sloeg Perez af, maar zou later nog in overweging kunnen worden genomen.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Asensio: Ik vertrek wanneer Real Eden Hazard haalt

Een korte samenvatting: Marco Asensio is een rijzende ster bij Real Madrid en heeft vooralsnog niet de intentie om I Merengues te verlaten. Bij een eventuele komst van een concurrent komt daar verandering in. Dat zou volgens DiarioGol de 21-jarige middenvelder zijn club alvast hebben laten weten..