Van Marwijk en Van Bommel staan te poppelen om Cocu over te nemen

12-11-2017 14:01 - Door: M.d.Z.

Van Marwijk en Van Bommel staan te poppelen om Cocu over te nemen

Zondag verscheen het boek DEAL, waarin wordt beschreven dat Cocu overgenomen kan worden door een mooi duo bij PSV.

Vervolg: Van Marwijk en Van Bommel staan te poppelen om Cocu over te nemen

Rob Jansen, de belangenbehartiger van Cocu bij PSV, laat in het boek DEAL weten dat Cocu na dit seizoen overgenomen kan worden. De hoofdtrainer van de Eredivisiekoploper lijkt door het duo Van Marwijk en Van Bommel te kunnen worden overgenomen.

 

De succesvolle zakenwaarnemer laat in het boek weten: 'Ik ben even bij Cocu geweest om over zijn toekomst bij PSV te praten, want Bert van Marwijk en Mark van Bommel zitten al in de wachtkamer om het over te nemen, dus daar moeten we op anticiperen.'

 

'Phillip ken ik ook al mijn halve leven. Ik heb heel veel waardering voor hem. Hij is integer en fatsoenlijk, wat vrij opmerkelijk is in onze wereld. Hij is een vedette die zich nooit als een vedette heeft gedragen, want vergis je niet hoe groot hij als voetballer is geweest. Aanvoerder van Barcelona, aanvoerder van Oranje, dan ben je geen koekenbakker.'

 

'Maar omdat hij qua gedrag altijd zo rustig en op de achtergrond blijft, is Phillip in mijn ogen altijd een beetje ondergewaardeerd geweest.' Cocu staat al sinds 2013 aan het roer bij PSV, waar hij twee landstitels wist te veroveren en hoge ogen gooide in de Champions League. Na een teleurstellend seizoen vorig seizoen, lijkt hij opnieuw op een landstitel af te streven.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Marwijk en Van Bommel staan te poppelen om Cocu over te nemen

Een korte samenvatting: Zondag verscheen het boek DEAL, waarin wordt beschreven dat Cocu overgenomen kan worden door een mooi duo bij PSV..

Meest gelezen