Barcelona ziet Stefan de Vrij als alternatief De Ligt

12-11-2017 14:10 - Door: M.d.Z.

Barcelona trainer Valverde wil zich in de winter defensief versterken, waar de naam van De Ligt al meerdere malen viel.

Vervolg: Barcelona ziet Stefan de Vrij als alternatief De Ligt

Valverde heeft geen goede hoop op Yerry Mina dus worden de alternatieve namen gezocht voor een defensieve versterking. Waar Ajacied De Ligt al werd genoemd bij de Catalaanse groomacht, wordt ook Stefan de Vrij genoemd als zijn alternatief.

 

Omdat De Ligt het DNA ademt van Ajax, komt dat overeen met de opleiding van FC Barcelona. Desalniettemin heeft de jongeling nog maar weinig Europees voetbal gespeeld en kan dat hem opbreken.

 

technisch directeur Robert Fernandez is meerdere malen in Amsterdam aanwezig geweest voor De Ligt, die wordt gezien als perfecte opvolger voor Pique. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de Catalaanse grootmacht als geinformeerd bij de Amsterdammers.

 

Mocht de transfer van De Ligt geen doorgang kunnen vinden, moet FC Barcelona doorschakelen naar plan B en C. Namen van José María Giménez en Lucas Hernández worden genoemd, maar of rivaal Atletico Madrid hieraan wil meewerken is nog maar de vraag. Ook Stefan de Vrij van SS Lazio wordt genoemd, de Nederlander heeft nog altijd niet bijgetekend in Rome.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Barcelona ziet Stefan de Vrij als alternatief De Ligt

Een korte samenvatting: Barcelona trainer Valverde wil zich in de winter defensief versterken, waar de naam van De Ligt al meerdere malen viel..