Messi wil mol zo snel mogelijk uit kleedkamer Barca hebben

12-11-2017 09:23 - Door: iliasa

Messi wil mol zo snel mogelijk uit kleedkamer Barca hebben

Lionel Messi doet er alles aan om de harmonie binnen de kleedkamer van FC Barcelona te waarborgen. Om die reden wil de Argentijnse vedette zijn ploeggenoot André Gomes zo snel mogelijk weg hebben. De Portugees zou verhalen die alleen binnen de kleedkamer bekend zijn, hebben uitgelekt, zo meldt DiarioGol.

Vervolg: Messi wil mol zo snel mogelijk uit kleedkamer Barca hebben

De relatie tussen Messi en Gomes is al enige tijd bekoeld. De Argentijn ergert zich behalve aan de tegenvallende prestaties van Gomes bij Barca, vooral aan diens gedrag buiten het veld. De ex-speler van Valencia zou elke mogelijkheid benutten om geheimen die de Catalanen binnenskamers willen houden, door te vertellen. Met name bij het Portugese elftal zou André Gomes meerdere verhalen hebben uitgelekt om de sympathie van Cristiano Ronaldo te winnen. 

Zo zou Gomes vorig jaar hebben rondverteld dat Messi de opstellingen bij FC Barcelona bepaalt. Dit gerucht bereikte zelfs de kleedkamer van aartsrivaal Real Madrid. Lionel Messi verdachte Neymar, die dat verteld zou hebben aan Marcelo, diens ploeggenoot bij Brazilië. Maar nu Neymar al maanden geleden vertrokken is en nog altijd geheimen van het team de kleedkamer verlaten, denkt Messi dat André Gomes degene is die zijn mond voorbij praat.  

De vedette heeft volgens het Spaanse medium bij zijn trainer Arnesto Valverde al aangedrongen op een verkoop van de 24-jarige buitenspeler. De Azulgrana staan niet onwelwillend tegenover de wens van Messi. Valverde zou Gomes speelminuten geven met het doel om de interesse bij potentiële kopers aan te wakkeren en hem zo aankomende winter van de hand te kunnen doen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi wil mol zo snel mogelijk uit kleedkamer Barca hebben

Een korte samenvatting: Lionel Messi doet er alles aan om de harmonie binnen de kleedkamer van FC Barcelona te waarborgen. Om die reden wil de Argentijnse vedette zijn ploeggenoot André Gomes zo snel mogelijk weg hebben. De Portugees zou verhalen die alleen binnen de kleedkamer bekend zijn, hebben uitgelekt, zo meldt DiarioGol..

Meest gelezen