Afellay en Van Bommel richten ´emotionele schade` aan bij ex-zaakwaarnemer

12-11-2017 09:18 - Door: iliasa

Afellay en Van Bommel richten ´emotionele schade` aan bij ex-zaakwaarnemer

Spelersmakelaar Rob Jansen heeft in zijn boek ´Deal` te kennen gegeven dat het vertrek van een aantal spelers uit zijn spelersstal hem pijn heeft gedaan. Over Ibrahim Afellay, Mark van Bommel en Pierre van Hooijdonk laat een van de bekendste Nederlandse spelersmakelaar zich expliciet uit.

Vervolg: Afellay en Van Bommel richten ´emotionele schade` aan bij ex-zaakwaarnemer

Rob Jansen runt samen met zijn broer Karel het sportmanagementbureau Sport-Promotion, waar met name Nederlandse (ex-)topspelers zijn aangesloten. De afgelopen jaren besloten echter Ibrahim Afellay en Mark van Bommel Rob Jansen te verruilen voor de Italiaans-Nederlandse zaakwaarnemer Mino Raiola. Dat is Jansen bepaald niet in de koude kleren gaan zitten. ´Van Bommel en Afellay hebben echt emotionele schade bij mij aangericht`, vertelt hij. 

´Van Hooijdonk ook zo iemand`, vervolgt hij. ´Daar heb ik zijn hele loopbaan lief en leed mee gedeeld. Als die dan lelijke dingen over mij vertelt op televisie - dingen die niet eens waar zijn - ja, dan doet dat pijn.` 

In het hedendaagse profvoetbal is het veranderen van zaakwaarnemer tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Rob Jansen kan dat echter moeilijk accepteren. ´Makelaars van nu zijn niet meer zo van slag als een speler naar een ander overstapt, maar van een paar gevallen ben ik echt verdrietig geweest. Van Bommel en Afellay hebben mij diep geraakt. Daar heb ik jaren last van gehad`, besluit hij. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Afellay en Van Bommel richten ´emotionele schade` aan bij ex-zaakwaarnemer

Een korte samenvatting: Spelersmakelaar Rob Jansen heeft in zijn boek ´Deal` te kennen gegeven dat het vertrek van een aantal spelers uit zijn spelersstal hem pijn heeft gedaan. Over Ibrahim Afellay, Mark van Bommel en Pierre van Hooijdonk laat een van de bekendste Nederlandse spelersmakelaar zich expliciet uit..

Meest gelezen