Lionel Messi loopt blauwtje met foto van collegafan

11-11-2017 18:05 - Door: M.d.Z.

Lionel Messi loopt blauwtje met foto van collegafan

In het spelershotel van Argentinie liep Lionel Messi een blauwtje, die een fan dacht tegen te komen in het hotel waar de selectie zich bevond.

Vervolg: Lionel Messi loopt blauwtje met foto van collegafan

De selectie van de Argentijnen had zich gehuisvest in een hotel, waar Lionel Messi dacht dat hij met een fan op de foto ging. Maar het was geen fan, maar collega en Zenit Sint-Petersburg-speler Sébastian Driuss.

 

Pas met het terugzien van de foto  zag Lionel Messi met wie hij op de foto stond, 'Toen hij me om een foto vroeg, dacht ik dat hij een van die jongens was die altijd op een foto staat te wachten. Toen ik de foto zag op Instagram herkende ik hem ineens.'

 

Messi maakte zijn excuses op, de Vlo wist natuurlijk wel met wie hij te maken had. 'Natuurlijk weet ik wie hij is. Ik heb snel mijn excuses aangeboden. We hadden vroeger vaak contact met elkaar. We hebben zelfs dezelfde tattoo-maker.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lionel Messi loopt blauwtje met foto van collegafan

Een korte samenvatting: In het spelershotel van Argentinie liep Lionel Messi een blauwtje, die een fan dacht tegen te komen in het hotel waar de selectie zich bevond..