Verkoop Rashica moet Vitesse hoofdprijs opleveren en uit problemen halen

9-11-2017 17:48 - Door: M.d.Z.

Verkoop Rashica moet Vitesse hoofdprijs opleveren en uit problemen halen

De Arnhemse club Vitesse wil de komende jaren zwarte cijfers kunnen voorleggen, waar transfergelden leidend zullen zijn in dit toekomstplan.

Vervolg: Verkoop Rashica moet Vitesse hoofdprijs opleveren en uit problemen halen

De Europa League deelname moet de club dit seizoen redden van rode cijfers, het sportieve succes blijft dan achterwege maar er kan desalniettemin 5 miljoen euro bijgeschreven worden.

 

Het geld is bij Vitesse meer dan welkom, voornamenlijk omdat het over het boekjaar 16/17 een verlies van 102, miljen euro schreef. Het bekersucces, de Europa League deelname en transferinkomsten moeten Vitesse onder aan de streep aan zwarte cijfers helpen.

 

Waar afgelopen zomer al genoeg interesse was voor Milot Rashica lijkt dit komende winter alsnog te gaan gebeuren. De transfer van het goudmijntje van Vitesse moet de club de hoofdprijs opleveren, waardoor de club weer even lucht krijgt financieel gezien.

 

Al kan Rishica daar zelf nog wel roet in het eten gooien, 'Het is altijd lastig om ergens halverwege in te stappen. Het heeft niet onze voorkeur, een winterse transfer,' liet zijn zaakwaarnemer optekenen in VI. 'Als er een belachelijk goed bod van een mooie club komt, kan ik me voorstellen dat Vitesse in ieder geval wil luisteren. Toch is de zomer beter.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Verkoop Rashica moet Vitesse hoofdprijs opleveren en uit problemen halen

Een korte samenvatting: De Arnhemse club Vitesse wil de komende jaren zwarte cijfers kunnen voorleggen, waar transfergelden leidend zullen zijn in dit toekomstplan..