Heracles: Kuwas mag alleen voor de hoofdprijs vertrekken

8-11-2017 18:01 - Door: M.d.Z.

Een hete transferwinter lijkt Heracles Almelo voor de boeg te krijgen, Brandley Kuwas lijkt op de radar van verschillende binnenlandse en buitenlandse clubs.

Vervolg: Heracles: Kuwas mag alleen voor de hoofdprijs vertrekken

Brandley Kuwas was in de acht competitieduels voor Heracles al goed voor drie treffers en vijf assists, iets wat niet onopgemerkt is gebleven. Er lijkt een pittige transferwinter aan te komen voor Heracles Almelo, waar Kuwas niet direct nee zegt tegen een tussentijdse overstap.

 

'Wat moet ik daarop antwoorden? Die vraag kreeg ik voor de zomer ook en ik ben er nog steeds. Je weet wat er gebeurd is. Ik durf er haast niks meer over te zeggen. Als er een mooie club komt, dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek. Dat moet de komende weken blijken. Zo niet, dan blijf ik speler van Heracles. Ook geen probleem. Ik ga echt niet zweven nu ik een paar aardige wedstrijdjes heb gespeeld.'

 

Trainer Stegeman heeft er vertrouwen in dat Heracles goed handelt en Kuwas alleen laat gaan voor enkel en alleen de hoofdprijs.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heracles: Kuwas mag alleen voor de hoofdprijs vertrekken

Een korte samenvatting: Een hete transferwinter lijkt Heracles Almelo voor de boeg te krijgen, Brandley Kuwas lijkt op de radar van verschillende binnenlandse en buitenlandse clubs..