VIDEO: Ünal scoort bij debuut voor Levante

8-11-2017 09:06 - Door: NicoPeters

Voormalig FC Twente-aanvaller Enes Ünal heeft zondag tijdens zijn debuut voor Levante direct gescoord. Ünal, die eind oktober op huurbasis overkwam van Villarreal, scoorde in de slotfase in het duel met Girona. Ünal werkte een goede voorzet van Ivi Lopez tegen de touwen met zijn hoofd. Ondanks zijn goal won Levante niet, daar het 1-2 werd.

Vervolg: VIDEO: Ünal scoort bij debuut voor Levante

De twintigjarige spits kon eind oktober de overstap maken van Villarreal naar Levante omdat de Spaanse voetbalbond een uitzondering maakte omdat Levante met veel blessureleed in de aanval kampte. Bekijk hieronder de goal van Ünal, die negentig minuten meespeelde en zich dus direct doeltreffende toonde. Vorig seizoen was de Turk nog achttien keer trefzeker in de Eredivisie voor Twente.
◄ vorige bericht ► volgende bericht

VIDEO: Ünal scoort bij debuut voor Levante

Een korte samenvatting: Voormalig FC Twente-aanvaller Enes Ünal heeft zondag tijdens zijn debuut voor Levante direct gescoord. Ünal, die eind oktober op huurbasis overkwam van Villarreal, scoorde in de slotfase in het duel met Girona. Ünal werkte een goede voorzet van Ivi Lopez tegen de touwen met zijn hoofd. Ondanks zijn goal won Levante niet, daar het 1-2 werd..

Meest gelezen