Real Madrid denkt aan De Vrij als defensieve versterking

8-11-2017 08:00 - Door: yassine

Real Madrid denkt aan De Vrij als defensieve versterking

Het wil dit seizoen nog niet vlotten voor Real Madrid. De Koninklijke staat in de competitie op een magere derde plaats en ook in de Champions League weet het team van coach Zinedine Zidane niet te overtuigen. Het bestuur wil de selectie in januari voorzien van een kwaliteitsimpuls en denkt aan Stefan de Vrij.

Vervolg: Real Madrid denkt aan De Vrij als defensieve versterking

De Vrij is al jaren vaste waarde bij SZ Lazio en doet het uitstekend in de Serie A. De 25-jarige verdediger heeft echter nog geen akkoord gegeven over een nieuwe verbintenis met zijn Italiaanse werkgever en zou de stap overwegen naar de Spaanse hoofdstad. Ook Juventus en AC Milan tonen interesse.

Niet alleen De Vrij staat onder belangstelling van Real. De clubleiding heeft zijn vizier ook gericht op spelers van de Premier League. Juan Mata, Ander Herrera, Zlatan Ibrahimovic, Emre Can en Alexis Sánchez staan hoog op het verlanglijstje.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid denkt aan De Vrij als defensieve versterking

Een korte samenvatting: Het wil dit seizoen nog niet vlotten voor Real Madrid. De Koninklijke staat in de competitie op een magere derde plaats en ook in de Champions League weet het team van coach Zinedine Zidane niet te overtuigen. Het bestuur wil de selectie in januari voorzien van een kwaliteitsimpuls en denkt aan Stefan de Vrij..

Meest gelezen