PSV heeft Argentijnse doelman op het oog om vertrek Zoet op te vangen

31-10-2017 18:42 - Door: M.d.Z.

Waar Jeroen Zoet afgelopen zomer eigenlijk al had willen vertrekken bij PSV, bleef hij toch nog een seizoen in Eindhoven.

Vervolg: PSV heeft Argentijnse doelman op het oog om vertrek Zoet op te vangen

Maar bij PSV houden ze achter de schermen al rekening met een vertrek van de goalie van de Eindhovenaren, die in de winterstop of zomer kan vertrekken uit de lampenstad. Maar PSV heeft al een opvolger op het oog, zo lijkt de 25-jarige Argentijnse goalie Alexis Martín Arias naar Eindhoven te moeten komen.

 

Waar de goalie bij Gimnasia nog een doorlopend contract heeft tot medio 2020, heeft hij zich bij diverse clubs in Zuid Amerika in de kijker weten te spelen. Maar buitenom PSV zijn ook Sporting Portugal en 1.FC Köln geinteresseerd in de komst van de Argentijn.

 

De transerwaarde van de Argentijn zou rond de 2,5 miljoen euro liggen weet Diario Hoy te melden. Het enige nadeel is dat de transferrechten van de Argentijn bij verschillende partijen zijn ondergebracht, wat de transfer gecompliceerd kan maken.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV heeft Argentijnse doelman op het oog om vertrek Zoet op te vangen

Een korte samenvatting: Waar Jeroen Zoet afgelopen zomer eigenlijk al had willen vertrekken bij PSV, bleef hij toch nog een seizoen in Eindhoven..

Meest gelezen