Cocu: De Jong was als aanspeelpunt weer heel belangrijk

30-10-2017 08:31 - Door: NicoPeters

Cocu: De Jong was als aanspeelpunt weer heel belangrijk

PSV-trainer Phillip Cocu is te spreken over het spel van Luuk de Jong in het duel met Vitesse (2-4 winst). De spits scoorde weliswaar niet tegen Vitesse, maar Cocu vond De Jong een belangrijke rol vervullen tegen Vitesse.

Vervolg: Cocu: De Jong was als aanspeelpunt weer heel belangrijk

‘Hij was als aanspeelpunt weer heel belangrijk voor de ploeg’, zei Cocu in gesprek met FOX Sports. De Jong speelde inmiddels al zeven competitieduels dit seizoen en in totaal 368 minuten. De Jong scoorde echter nog niet en Cocu snapt dat dat frustrerend is voor De Jong, daar spelers als Jürgen Locadia (acht) en Hirving Lozano (negen) geen moeite hebben met het vinden van het doel.


‘Persoonlijk is dat voor hem heel moeilijk, maar hij moet de voldoening halen uit het feit dat hij nu heel belangrijk is voor ons. Als hij zo blijft werken gaat er echt wel een goal komen. In een lange loopbaan als spits krijg je wel eens te maken met een periode zonder doelpunt’, aldus Cocu.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu: De Jong was als aanspeelpunt weer heel belangrijk

Een korte samenvatting: PSV-trainer Phillip Cocu is te spreken over het spel van Luuk de Jong in het duel met Vitesse (2-4 winst). De spits scoorde weliswaar niet tegen Vitesse, maar Cocu vond De Jong een belangrijke rol vervullen tegen Vitesse..

Meest gelezen