Zielloos Feyenoord komt niet langs stug Roda JC

29-10-2017 00:15 - Door: NicoPeters

Zielloos Feyenoord komt niet langs stug Roda JC

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst baalde van het puntenverlies bij Roda JC Kerkrade. Feyenoord speelde bij Roda JC met 1-1 gelijk en dat had niet gehoeven. De ploeg uit Rotterdam kreeg namelijk veel kansen. Er vielen liefst 28 schotpogingen voor de ploeg uit Rotterdam te noteren.

Vervolg: Zielloos Feyenoord komt niet langs stug Roda JC

Feyenoord kwam in Limburg al snel op 0-1. In de elfde minuut scoorde Steven Berghuis nadat een schot van richting werd veranderd en Roda-doelman Hidde Jurjus kansloos was. Niet veel later maakte Roda echter al gelijk. Dani Schahin scoorde de 1-1 op aangeven van Simon Gustafson, die van Feyenoord wordt gehuurd.


Roda trok zich na de goal wat terug en Feyenoord kreeg enkele kansen, maar Roda wist de 1-1 vast te houden tot aan de rust. In de tweede helft ging Feyenoord flink druk zetten en dat resulteerde in een aantal grote kansen. Zo kregen Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi, Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Jean-Paul Boëtius uitstekende kansen om Feyenoord op voorsprong te brengen, maar ze faalden.


Vlak voor het einde van de wedstrijd was Roda echter ook nog dichtbij de 2-1. Tsiy William Ndenge zag een poging van de lijn worden gehaald en Feyenoord-doelman Brad Jones kwam ook nog goed weg. Een schot van Gyliano van Velzen liet Jones glippen, maar de bal verdween net naast de paal achter het doel.

In totaal kreeg Feyenoord overigens 28 schotkansen, waarvan zeven geblokte schoten. Feyenoord heeft door het gelijkspel zeven punten achterstand op koplper PSV, maar PSV komt zondag (12:30 uur) nog in actie tegen Vitesse en kan dus verder uitlopen. Roda JC staat nu zeventien met één punt meer dan hekkensluiter Sparta Rotterdam, maar die komen zondag (14:30 uur) nog in actie tegen FC Groningen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zielloos Feyenoord komt niet langs stug Roda JC

Een korte samenvatting: Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst baalde van het puntenverlies bij Roda JC Kerkrade. Feyenoord speelde bij Roda JC met 1-1 gelijk en dat had niet gehoeven. De ploeg uit Rotterdam kreeg namelijk veel kansen. Er vielen liefst 28 schotpogingen voor de ploeg uit Rotterdam te noteren..

Meest gelezen