Tottenham mist sterspeler in kraker tegen Manchester United

28-10-2017 12:10 - Door: iliasa

Tottenham mist sterspeler in kraker tegen Manchester United

De Premier League-topper van aanstaande zaterdag tussen Manchester United en Tottenham Hotspur zal Harry Kane aan zich voorbij moeten laten gaan wegens een hamstringblessure, zo meldt Sky Sports.

Vervolg: Tottenham mist sterspeler in kraker tegen Manchester United

De Engelse international viel afgelopen zondag in het met 4-1 gewonnen duel tegen Liverpool uit met een bessure aan de linkerhamstring.  Onderzoek in de loop van de week heeft uitgewezen dat het gaat om een verreking. 

Trainer Mauricio Pochettino heeft aangegeven dat de blessure niet als ernstig beschouwd moet worden. De oefenmeester verwacht derhalve dat de spits vogende week woensdag tegen Real Madrid weer beschikbaar is. ´Het is een kleine blessure, maar voor morgen kunnen we geen risico nemen`, aldus de succescoach van Tottenam.

De afwezigheid van Harry Kane is een flinke aderlating voor de ploeg uit noord-Londen. De aanvaller verkeert dit seizoen, evenalls afgelopen jaargang, in bloedvorm. In de afgelopen zestien wedstrijden voor zowel club als land wist Kane zeventien keer het net te vinden. Voor het duel tegen Manchester United zal naar alle waarschijnlijkheid in de punt van de aanval Fernado Llorente de honneurs waarnemen. 

Manchester United en Tottenham Hotspur staan respectieveilijk tweede en derde in de Premier League en zullen op Old Trafford moeten uitmaken wie in de spoor van koploper Manchester City blijft. De Citzens staan op beide ploegen vijf punten voor.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Tottenham mist sterspeler in kraker tegen Manchester United

Een korte samenvatting: De Premier League-topper van aanstaande zaterdag tussen Manchester United en Tottenham Hotspur zal Harry Kane aan zich voorbij moeten laten gaan wegens een hamstringblessure, zo meldt Sky Sports. .

Meest gelezen