Bayern haalt talent Andersson binnen van Zweeds Helsingsborgs IF

27-10-2017 14:22 - Door: M.d.Z.

De Duitse grootmacht Bayern Munchen heeft zich vrijdag weten te versterken met een aanstormend talent, de 16-jarige Alex Timossi Andersson komt over van Helsingborgs IF.

Vervolg: Bayern haalt talent Andersson binnen van Zweeds Helsingsborgs IF

Bayern laat vrijdag via de officiele kanalen weten zich te hebben versterkt met de 16-jarige Alex Timossi Andersson, het talent komt over van het Zweede Helsingsborg IF. Waar de jongeling nog geen contract had, hoefde Bayern alleen de opleidingskosten te vergoeden.

 

Bayern haalt hem nog niet direct naar Beieren, maar laat hem tot 2019 rijpen in de vertrouwelijke omgeving. 'Alex Timossi Andersson is een zeer getalenteerde speler. We zijn ervan overtuigd dat hij zijn weg gaat vinden bij Bayern,' laat Sportief directeur Hasan Salihamidzic van Bayern weten.

 

Bayern is van plan om Hasan Salihamidzic binnen 2 jaar aan de hoofdmacht toe te voegen wanner hij daadwerkelijk naar Bayern komt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bayern haalt talent Andersson binnen van Zweeds Helsingsborgs IF

Een korte samenvatting: De Duitse grootmacht Bayern Munchen heeft zich vrijdag weten te versterken met een aanstormend talent, de 16-jarige Alex Timossi Andersson komt over van Helsingborgs IF..