FC Porto zet te dure Casillas op transferlijst

24-10-2017 20:21 - Door: M.d.Z.

FC Porto zet te dure Casillas op transferlijst

Het ziet er niet rooskleurig uit voor oud Real Madrid doelman Iker Casillas, de goalie van het Portugese FC Porto mag aankomende winterstop vertrekken.

Vervolg: FC Porto zet te dure Casillas op transferlijst

De 36-jarige Iker Casillas verblijft al weken op de bank bij FC Porto en volgens de media is de kans groot dat hij mag vertrekken in de winter. Waar Casillas afgelopen twee seizoenen nog genoot van een basisplek bij FC Porto, gaat de voorkeur tegenwoordig uit naar doelman Jose Sa.

 

El Pais weet te melden dat het salaris van de routinier teveel op de kosten drukt en dat hij daarom verkocht moet worden, een salaris van 5 milljoen euro voor een Portugese topclub is al teveel. FC Porto wist de afgelopen seizoenen miljoenen verlies te draaien en is genoodzaakt de salarisposten goed te onderhouden.

 

Waar Casillas nog een doorlopend contract heeft tot de zomer van 2018, zou hij in de winter mogen vertrekken. Interesse is er al vanuit Spanje.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Porto zet te dure Casillas op transferlijst

Een korte samenvatting: Het ziet er niet rooskleurig uit voor oud Real Madrid doelman Iker Casillas, de goalie van het Portugese FC Porto mag aankomende winterstop vertrekken..

Meest gelezen