FC Groningen niet rauwig wanneer Mahi vertrekt in winterstop

24-10-2017 19:18 - Door: M.d.Z.

FC Groningen niet rauwig wanneer Mahi vertrekt in winterstop

Aanvaller Mimoun Mahi werd onlangs uit de selectie gezet bij FC Groningen na ontoelaatbaar gedrag, de club zou er dan ook niet van balen als Mimoun Mahi in de winterstop zou vertrekken.

Vervolg: FC Groningen niet rauwig wanneer Mahi vertrekt in winterstop

Waar de clubleiding zich al een tijd lang stoorde aan het gedrag van Mimoun Mahi, leek de aanvaller aanvankelijk alleen nog maar naar zichzelf te kijken en het team te vergeten. Hans Nijland laat weten: 'Hij mag voor een transfer spelen, maar hij vergat het teambelang, Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt.'

 

Nijland wil niet te diep ingaan om het gedrag van Mahi, 'Maar het gaat niet om drie minuten te laat komen of omdat hij klootzak gezegd zou hebben tegen onze trainer. Hij heeft fatsoens- en gedragsnormen aan zijn laars gelapt. Er zijn grenzen overschreden. Onze geloofwaardigheid stond op het spel. De spelersgroep verwachtte ook van ons dat wij zouden ingrijpen. Iedereen snapt dat wij onze clubtopscorer niet zomaar disciplinair straffen. Het is een vervelende situatie en dat hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigt maakt het nog vervelender', aldus Nijland tegen Voetbal International.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Groningen niet rauwig wanneer Mahi vertrekt in winterstop

Een korte samenvatting: Aanvaller Mimoun Mahi werd onlangs uit de selectie gezet bij FC Groningen na ontoelaatbaar gedrag, de club zou er dan ook niet van balen als Mimoun Mahi in de winterstop zou vertrekken..

Meest gelezen