Blunderende arbitrage helpt Barcelona handje tegen Malaga

22-10-2017 09:15 - Door: M.d.Z.

Blunderende arbitrage helpt Barcelona handje tegen Malaga

In de Spaanse Liga heeft FC Barcelona de koppositie goed weten te versterken, zaterdagavond werd er met 2-0 gewonnen van hekkensluiter Malaga FC.

Vervolg: Blunderende arbitrage helpt Barcelona handje tegen Malaga

De thuisploeg werd binnen 2 minuten in het zadel geholpen door de blunderende arbitrage, die een bal over de acherlijn niet zag, waardoor FC Barcelona de 1-0 kon maken. De assist van Digne was ruimschoots over de achterlijn geweest, maar de arbitrage wilde er niet aan geloven.

 

 

 

 

Arbiter Pablo Gonzalez keurde tot groot ongenoegen van de Malaga spelers het doelpunt toch goed, waardoor FC Barcelona binnen 2 minuten leidde. Na rust was het Lionel Messi die met zijn 140e assist Iniesta in staat stelde om de 2-0 aan te tekenen.

 

Na de 2-0 geloofde beide ploegen het wel en was het wachten tot het eindsignaal, het gat met achtervolger Valencia werd weer vergroot naar 4 punten. Daar waar Valencia eerder ruimschoots won van Sevilla.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Blunderende arbitrage helpt Barcelona handje tegen Malaga

Een korte samenvatting: In de Spaanse Liga heeft FC Barcelona de koppositie goed weten te versterken, zaterdagavond werd er met 2-0 gewonnen van hekkensluiter Malaga FC..

Meest gelezen