COLUMN: Lekker voor de sfeer, zo’n Younes

21-10-2017 22:35 - Door: MaxKoehorst

COLUMN: Lekker voor de sfeer, zo’n Younes

Mijn columns staan altijd vol met ongenuanceerde meningen en ladingen kritiek. Zo ook vandaag weer als ik het over Ajax ga hebben. Het gaat dit seizoen onder de nieuwe coach van Ajax - Marcel Keizer - nog niet al te lekker maar het lijkt in ieder geval beter te gaan dan het begin; waar de Amsterdammers Europees voetbal wisten mis te lopen.

Vervolg: COLUMN: Lekker voor de sfeer, zo’n Younes

En nu als het net wat beter gaat met de club qua resultaten komt er zo’n irritant ventje zeuren omdat hij nul rendement heeft en nog geen enkel aandeel in de goals heeft gehad. De fans begonnen zich te ergeren aan Amin Younes, de man waar dit verhaaltje over gaat. Younes wordt dit hele seizoen al afgerekend op loopacties en voorzetten. En terecht want waar de Duitser vorig seizoen nog met vlagen best leuke dingen liet zien is het nu bijna gênant hoe de flankspeler speelt. Maar volgens Younes ligt het helemaal niet aan hemzelf maar aan de club en Keizer.

 

Younes beweerde de afgelopen dagen namelijk in een interview dat hij te weinig rust zou hebben gekregen na vier weken hard ploeteren bij de Duitse selectie. Vervolgens zou hij maar tien (!) dagen rust hebben gehad. Dit vond hij belachelijk. Daarna ging Keizer er weer op in. Dat is ook nog een dingetje van die coach; hij gaat op speculaties en mediaverhaaltjes in, direct mee kappen want met zulke dingen raak je nog eens je baan kwijt. Maar weer even terug naar Younes: vervolgens reageerde Keizer dus dat Younes akkoord zou zijn gegaan met deze tien dagen. Daarna reageerde die dáár weer op dat het flauwekul was en ga zo maar door. Ook zou er een transfer door zijn neus geboord zijn richting de subtop van Europa. Niet dat dat waarheid is natuurlijk want die voetballer mag de veters van de top nog niet eens strikken.

 

Dus, nu net de Dennis Bergkamp-affaire met oud-coach Peter Bosz voorbij lijkt komt Younes even met een nieuwe interne ruzie. Goed bezig jongen. Maak anders gelijk weer even twee kampen om die onervaren Keizer helemaal nachtmerries te bezorgen. Snel laten gaan in de winter voordat er meer zulke arrogante meningen krijgen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Lekker voor de sfeer, zo’n Younes

Een korte samenvatting: Mijn columns staan altijd vol met ongenuanceerde meningen en ladingen kritiek. Zo ook vandaag weer als ik het over Ajax ga hebben. Het gaat dit seizoen onder de nieuwe coach van Ajax - Marcel Keizer - nog niet al te lekker maar het lijkt in ieder geval beter te gaan dan het begin; waar de Amsterdammers Europees voetbal wisten mis te lopen. .

Meest gelezen