El Ahmadi wil een Feyenoord met gif zien tegen Ajax

20-10-2017 15:09 - Door: NicoPeters

El Ahmadi wil een Feyenoord met gif zien tegen Ajax

Feyenoord wil zondag tot het uiterste gaan in de Klassieker tegen Ajax. Ondanks de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk (1-2) in de Champions League van dinsdag, kan Feyenoord met vertrouwen toewerken naar het duel met de aartsrivaal in de eigen Kuip. Het spel van Feyenoord tegen Shakhtar, dat graag combinatievoetbal speelt net zoals Ajax, was namelijk vrij aardig.

Vervolg: El Ahmadi wil een Feyenoord met gif zien tegen Ajax

Vooral de beginfase van Feyenoord was goed tegen Shakhtar. ‘Hoe wij aan een wedstrijd moeten beginnen, dat is precies wat wij meenemen van Shakhtar richting de Klassieker. Als we het compact houden, kunnen onze middenvelders in de duels komen. Dan is Feyenoord sterk’, laat rechtsback Bart Nieuwkoop weten tegen het Algemeen Dagblad.


Aanvoerder Karim El Ahmadi is het eens met zijn ploeggenoot. ‘Dat gif dat we toonden in de openingsfase tegen Sjachtar, dat ontbrak bij ons dit seizoen te vaak. Terwijl we dat vorig seizoen bijna wekelijks hadden. En dat is toch onze kracht, de tegenstander achteruit drukken, de duels aangaan. Ook zondag tegen Ajax’, aldus El Ahmadi.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

El Ahmadi wil een Feyenoord met gif zien tegen Ajax

Een korte samenvatting: Feyenoord wil zondag tot het uiterste gaan in de Klassieker tegen Ajax. Ondanks de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk (1-2) in de Champions League van dinsdag, kan Feyenoord met vertrouwen toewerken naar het duel met de aartsrivaal in de eigen Kuip. Het spel van Feyenoord tegen Shakhtar, dat graag combinatievoetbal speelt net zoals Ajax, was namelijk vrij aardig..

Meest gelezen