Anderlecht komt met update over blessuregevallen

19-10-2017 21:58 - Door: NicoPeters

Anderlecht komt met update over blessuregevallen

RSC Anderlecht verloor woensdagavond in de Champions League niet alleen met 0-4 van Paris Saint-Germain, maar het verloor ook middenvelder Sven Kums. Het is nog niet duidelijk of de oud-speler van sc Heerenveen het competitieduel van KRC Genk van komende zondag haalt. De exacte diagnose is nog niet bekend, zo meldt de club op zijn eigen website.

Vervolg: Anderlecht komt met update over blessuregevallen

De 29-jarige middenvelder Kums greep net voor het uur naar zijn kuit. Al snel werd duidelijk dat Kums niet verder kon in het duel met de Franse topclub en Josué Sá kwam hem vervangen. Donderdag werd Kums al onderzocht door de medische staf, maar de onderzoeken zullen vrijdag nog worden voortgezet.


Verder meldde Anderlecht op zijn website dat het nog niet duidelijk is wanneer Uros Spajic weer kan spelen. De centrale verdediger uit Servië begon begin deze week weer met trainen, maar had na een contactmoment op de training weer last van zijn enkel. De medische staf van Anderlecht zal hem verder onderzoeken. Ook een andere verdediger, Emannuel Sowah, staat nog aan de kant met een blessure.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Anderlecht komt met update over blessuregevallen

Een korte samenvatting: RSC Anderlecht verloor woensdagavond in de Champions League niet alleen met 0-4 van Paris Saint-Germain, maar het verloor ook middenvelder Sven Kums. Het is nog niet duidelijk of de oud-speler van sc Heerenveen het competitieduel van KRC Genk van komende zondag haalt. De exacte diagnose is nog niet bekend, zo meldt de club op zijn eigen website..

Meest gelezen