De Ligt nog steeds prioriteit bij FC Barcelona

18-10-2017 18:22 - Door: M.d.Z.

De Ligt nog steeds prioriteit bij FC Barcelona

Waar FC Barcelona nog steeds op zoek is naar defensieve versterking, kwam het in eerste instantie uit bij RB Leipzig uit de Duitse Bundesliga.

Vervolg: De Ligt nog steeds prioriteit bij FC Barcelona

FC Barcelona had Dayot Upamecano al lang in het vizier om de plek als centrale verdediger op te kunnen vullen, de verdediger van het Duitse RB Leipzig blijkt echter te duur voor de Catalaanse grootmacht. Hierdoor gaan de Catalanen doorschakelen naar plan B en komt het uit in Amsterdam bij Ajax.

 

RB Leipzig vraagt teveel geld voor de 18-jarige centraal verdediger, waardoor er nu wordt gekeken naar Ajacied Matthijs de Ligt. Ook het Duitse Borussia Dortmund heeft de Ajacied in het kielsoog, waar FC Barcelona dus niet de enige kandidaat is voor De Ligt.

 

Volgens El Mundo Deportivo is De Ligt technisch snel, overtuigend en goed in duels. De Ligt is betaalbaar voor de Catalaanse grootmacht en door zijn jonge leeftijd nog wel verkoopbaar voor een betere prijs.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Ligt nog steeds prioriteit bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: Waar FC Barcelona nog steeds op zoek is naar defensieve versterking, kwam het in eerste instantie uit bij RB Leipzig uit de Duitse Bundesliga..

Meest gelezen