Mulder ziet in voormalig FC Twente-trainer nieuwe bondscoach

10-10-2017 12:36 - Door: NicoPeters

Mulder ziet in voormalig FC Twente-trainer nieuwe bondscoach

Volgens analist Youri Mulder zou voormalig FC Twente-trainer Michel Preud'homme een goede bondscoach voor Nederland zijn. Mulder ziet in de Belg een goede opvolger van Dick Advocaat, die een contract tot 1 december heeft.

Vervolg: Mulder ziet in voormalig FC Twente-trainer nieuwe bondscoach

'Hij is vrij. Ik denk dat het een heel goede trainer is. De grote vraag is of hij met de druk om kan gaan. Dat weet je van tevoren nooit, maar op mij maakt hij een uitstekende indruk. Het is iets nieuws, iets verfrissends. Hij heeft het overal goed gedaan', aldus Mulder, oud-speler van FC Twente, Schalke 04 en Oranje, bij Ziggo Sport.
 
 
Preud'homme was in het seizoen 2010/2011 trainer bij FC Twente en trainde ook Standard, AA Gent en Al Shabab. Van 2013 tot afgelopen zomer was voormalig doelman Preud'homme trainer van Club Brugge, maar hij vertrok afgelopen zomer omdat hij toe was aan wat rust. Met Twente won Preud'homme de KNVB-Beker en de Johan Cruijff Schaal.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mulder ziet in voormalig FC Twente-trainer nieuwe bondscoach

Een korte samenvatting: Volgens analist Youri Mulder zou voormalig FC Twente-trainer Michel Preud'homme een goede bondscoach voor Nederland zijn. Mulder ziet in de Belg een goede opvolger van Dick Advocaat, die een contract tot 1 december heeft..