COLUMN: Albert Heijn loopt miljoenen mis na annulering Oranjewuppies

9-10-2017 19:16 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Albert Heijn loopt miljoenen mis na annulering Oranjewuppies

Waar heel Nederland al maandenlang in de ban is van het aankomende WK, viel voor vele het doek definitief afgelopen zaterdag. Zweden won met maarliefst 8-0 van Luxemburg, waardoor Oranje kansloos achterblijft.

Vervolg: COLUMN: Albert Heijn loopt miljoenen mis na annulering Oranjewuppies

Niet alleen bij het voetballand komt dit aan als een mokerslag, ook bij winkelketen Albert Heijn komt dit nieuws binnen als een bom. De winkelketen heeft een stilzwijgend contract getekend voor de levering van de Oranjewuppies, maar heeft zaterdag zelf aan de noodrem moeten trekken.

 

Een woordvoerder laat weten: 'Het is maar goed dat onze stagiaire zijn papieren niet op orde had, hierdoor zijn we ook de papieren van onze partners tegengekomen. En dat hadden we liever willen voorkomen.'

 

Albert Heijn moest voor aanvang van het duel met Wit Rusland definitief laten weten wat het met de levering Oranje wuppies wilde, maar door de spanning is de winkelketen dit helemaal vergeten. 'Het schadebedrag loopt nu in de tonnen.' aldus de algemeen directeur van Albert Heijn Amsterdam Oost.

 

Gelukkig konden de oranjetompoezen, oranjevla, oranjekoeken, bitterkoekjes, sinaasappelen, mandarijnen, wortelen en alle andere actie producten wel tijdig worden geannuleerd.

 

Of de KNVB verantwoordelijk wordt gesteld voor de schadeclaim wilde de Albert Heijn nog niet laten weten. 'Er wordt eerst gezocht naar andere mogelijke interne oplossingen, mocht dat niet lukken halen we er een Advocaat bij....'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Albert Heijn loopt miljoenen mis na annulering Oranjewuppies

Een korte samenvatting: Waar heel Nederland al maandenlang in de ban is van het aankomende WK, viel voor vele het doek definitief afgelopen zaterdag. Zweden won met maarliefst 8-0 van Luxemburg, waardoor Oranje kansloos achterblijft..

Meest gelezen