COLUMN: Henk laat geen Spaan heel van ongeïnspireerde Bergkamp

26-9-2017 22:30 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Henk laat geen Spaan heel van ongeïnspireerde Bergkamp

Assistentcoach koning Dennis is bij Ajax gezonken tot het dieptepunt, dat vermeld columnist en analist Henk Spaan.

Vervolg: COLUMN: Henk laat geen Spaan heel van ongeïnspireerde Bergkamp

Dennis Bergkamp aka koning Dennis, de rechterhand van Keizer bij Ajax lijkt het helemaal te hebben verbruikt. De gehele technische staf van Ajax zal onder de loep worden gehouden de komende tijd na de prima wedstrijd tegen Vitesse van afgelopen week.

 

Dennis Bergkamp wordt de 'cultuurbewaker' bij Ajax genoemd, maar het enige wat hij momenteel bewaakt is de stoffige prijzenkast van Ajax die nagenoegen leeg begint te geraken.

 

De doorstroom van de 'talenten' van Ajax wordt aan de hand van Dennis Bergkamp gedaan, alleen is de oud Oranje International niet vaak meer van de partij wanneer Ajax 1 haar wedstrijden speelt. De verklaring is logisch volgens de oud spits zelf: 'Thuis is het nog wel te harden met die stoelverwarming, maar als we uitspelen is het meestal een plastic stoeltje of niet eens, daarvoor ga ik niet meer mee. Daarbij is het spel al weken niet om aan te zien, dan heb ik daar ook geen zin meer in.'

 

Of de Keizer hier nu blij mee is valt nog maar te bezien, als Ajax niet snel koppen met spijkers gaat slaan zal er toch iemand verantwoordelijk worden gehouden. 'De uitleg is hierbij gewoon heel simpel, een Keizer staat nu eenmaal hoger in de rangorde dan een koning. Wanneer er dan iemand moet sneuvelen wordt eerst die lijst aangehouden,' aldus een zelfverzekerde Keizer.

 

Bergkamp zelf is niet voor commentaar bereikbaar, naar verluidt is de vogel gevlogen.....


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Henk laat geen Spaan heel van ongeïnspireerde Bergkamp

Een korte samenvatting: Assistentcoach koning Dennis is bij Ajax gezonken tot het dieptepunt, dat vermeld columnist en analist Henk Spaan..

Meest gelezen