Schöne: Als de Ajax-fans je uitfluiten, is dat altijd pijnlijk

25-9-2017 14:25 - Door: NicoPeters

Schöne: Als de Ajax-fans je uitfluiten, is dat altijd pijnlijk

De supporters van Ajax waren zondag niet blij met het spel van hun ploeg tegen het Arnhemse Vitesse. Vooral in de eerste helft zakte Ajax door de ondergrens tegen Vitesse (1-2 verlies). Lasse Schöne, die in de eerste helft op de bank moest plaatsnemen, hoorde de fluitconcerten aan.

Vervolg: Schöne: Als de Ajax-fans je uitfluiten, is dat altijd pijnlijk

'Als de Ajax-fans je uitfluiten, is dat altijd pijnlijk. Als je een foute pass geeft, hoor je ook weleens gemopper. Dat is normaal. Maar 'voetballen, voetballen' heb ik hier een hele tijd niet gehoord', zei de Deense routinier in gesprek met De Telegraaf. Het draait dit seizoen nog niet bij Ajax, getuigde de tien punten uit zes competitieduels.
 
 
'Wat er aan de hand is? Niets, dacht ik. We moeten onszelf niets aan laten praten, maar als je de laatste twee wedstrijden ziet is het ondermaats. Dit kan niet. Wij willen voetballen en als dat niet lukt, moet je uit een ander vaatje tappen. Dat deden we niet. Dan verlies je ook van een ploeg als Vitesse, dat gewoon een goede ploeg heeft', aldus Schöne.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Schöne: Als de Ajax-fans je uitfluiten, is dat altijd pijnlijk

Een korte samenvatting: De supporters van Ajax waren zondag niet blij met het spel van hun ploeg tegen het Arnhemse Vitesse. Vooral in de eerste helft zakte Ajax door de ondergrens tegen Vitesse (1-2 verlies). Lasse Schöne, die in de eerste helft op de bank moest plaatsnemen, hoorde de fluitconcerten aan..