Engelse krant verwacht winterse transfer Özil

24-9-2017 15:11 - Door: MaxKoehorst

Engelse krant verwacht winterse transfer Özil

De Engelse Daily Mirror heeft in een exclusief artikel beweerd dat er in de winter een abrupt einde komt aan de samenwerking tussen Arsène Wenger en Mesut Özil: de Duitse middenvelder zou geen chemie meer voelen en zou naar de rivaal Manchester United willen waar hij de coach nog van kent.

Vervolg: Engelse krant verwacht winterse transfer Özil

Manchester United wil dit seizoen namelijk een gooi naar het landskampioenschap doen en denkt dat alleen te kunnen met nog meer versterkingen in de winter, nu komt het United natuurlijk maar al te goed uit dat een oude bekende van José Mourinho weg wil bij de een na grootste aartsrivaal. Özil en Mourinho gaan samen namelijk al flink terug in de tijd: de twee hadden samen een fijne periode bij Real Madrid waarin Özil de belangrijkste schakel was. Voor het middenveld van Manchester zou het in ieder geval betekenen dat het voor routiniers als Michael Carrick of aankopen zoals Marouane Fellaini direct over is bij de komst van zo’n sterspeler, die ruim 80 miljoen euro moet kosten.

 

Zondagochtend is in ieder geval door diverse media gekopt dat de aanvallende middenvelder na volgend jaar geen zin meer heeft om bij Arsenal te spelen, Özil zou namelijk hele andere verwachtingen hebben gehad van zijn carrière bij The Gunners.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Engelse krant verwacht winterse transfer Özil

Een korte samenvatting: De Engelse Daily Mirror heeft in een exclusief artikel beweerd dat er in de winter een abrupt einde komt aan de samenwerking tussen Arsène Wenger en Mesut Özil: de Duitse middenvelder zou geen chemie meer voelen en zou naar de rivaal Manchester United willen waar hij de coach nog van kent..