Heerenveen wint van Willem II en loopt warm voor duel met Ajax

24-9-2017 21:10 - Door: M.d.Z.

Heerenveen wint van Willem II en loopt warm voor duel met Ajax

SC Heerenveen heeft zaterdagavond goede zaken gedaan, door met 2-1 te winnen van Willem II betekende de koppositie voor de Friezen in de Eredivisie.

Vervolg: Heerenveen wint van Willem II en loopt warm voor duel met Ajax

SC Heerenveen is na vanavond nog steeds ongeslagen in de Eredivisie en heeft de koppositie gepakt na de 2-1 zege op Willem II. De Friezen kennen een goed begin van de competitie en zijn als enige ploeg nog ongeslagen in de Eredivisie.

 

SC Heerenveen leek al vroeg op voorsprong te komen, Zanelli trok de bal voor en Ghoochannejhad tikte binnen. Maar de goal werd afgekeurd wegens overtreding. Aan de andere kant was het wel raak, Lieftink kon Willem II op voorsprong zetten.

 

SC Heerenveen blonk niet uit in goed spel en kwam er tegen de Tilburgers neit goed uit, Stijn Schaars was vlak voor rust met een vrije trap in de kruising trefzeker voor de Friezen en zorgde voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft was het Yuki Kobayashi die de Friezen de winst gaf, een schot van buiten de 16 was genoeg voor de overwinning.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heerenveen wint van Willem II en loopt warm voor duel met Ajax

Een korte samenvatting: SC Heerenveen heeft zaterdagavond goede zaken gedaan, door met 2-1 te winnen van Willem II betekende de koppositie voor de Friezen in de Eredivisie..