Haps duidelijk: Doelstelling is beker winnen met Feyenoord

20-9-2017 11:46 - Door: NicoPeters

Haps duidelijk: Doelstelling is beker winnen met Feyenoord

Feyenoord neemt het vanavond (woensdag) in de eerste ronde van de KNVB-Beker op tegen ADO Den Haag. Feyenoord-linksback Ridgeciano Haps weet dat Feyenoord een heet potje te wachten staat in de eigen De Kuip, maar Haps heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord gaat doorbekeren.

Vervolg: Haps duidelijk: Doelstelling is beker winnen met Feyenoord

‘Elke duel moeten we winnen om door te komen en de doelstelling is om de beker te winnen’, zei Haps in aanloop naar het duel met ADO in gesprek met RTV Rijnmond. Haps hoopt dat hij tegen ADO in de basis begint. Zondag maakte Haps in de competitiewedstrijd tegen PSV (1-0 verlies) al zijn rentree in de basisopstelling.


Dit nadat hij enkele weken buitenspel stond met een knieblessure. ‘Ik voelde wel wat terugslag na de wedstrijd. Ik ben er toch bijna een maand uit geweest, maar het gaat goed met mij’, aldus de verdediger.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Haps duidelijk: Doelstelling is beker winnen met Feyenoord

Een korte samenvatting: Feyenoord neemt het vanavond (woensdag) in de eerste ronde van de KNVB-Beker op tegen ADO Den Haag. Feyenoord-linksback Ridgeciano Haps weet dat Feyenoord een heet potje te wachten staat in de eigen De Kuip, maar Haps heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord gaat doorbekeren..