Lazio huurling Ricardo Kishna in tranen na opnieuw zware knieblessure

18-9-2017 22:51 - Door: M.d.Z.

Lazio huurling Ricardo Kishna in tranen na opnieuw zware knieblessure

Ricardo Kishna werd zondag in het duel tussen ADO en Ajax afgevoerd per brancard, Kishna kon zijn emoties niet de baas blijven.

Vervolg: Lazio huurling Ricardo Kishna in tranen na opnieuw zware knieblessure

Tegen zijn oud werkgever notabene liep Kishna een ernstige knieblessure op die hem opnieuw maandenlang buitenspel zat zetten. 'Ik wil het publiek heel erg bedanken. Ze hebben gisteren de eerste stap van mijn herstel gezet. Toen er voor mij werd gezongen en geklapt, ook toen ik op de brancard lag, dat deed me heel veel. Dat heeft me ook laten breken op dat moment,' valt er te lezen op de clubwebsite van ADO Den Haag.

 

Na een uur spelen kwam Kishna eindelijk binnen de lijnen tegen zijn oud werkgever, 'Ik ben hier naartoe gekomen om voor mijn club te spelen, voor ADO, en om plezier te maken. Ik heb het heel erg naar mijn zin de eerste twee, drie weken. Als je dan op zo'n moment tegen weer een knieblessure aanloopt, dan breek je.'

 

'Ik heb een geschiedenis met mijn knie en blessures", verwijst Kishna naar zijn eerdere blessureleed. "Op dit moment weet ik nog niet wat er aan de hand in. De pijn viel op zich mee, het zakte gelijk weg. Maar je moet eerlijk tegen jezelf zijn: je weet dat er iets niet goed zit.'

 

Een gescheurde voorste en achterste kruisband zal Kisha voorlopig van voetballen afhouden, Dit blijkt uit de scans die maandag zijn gemaakt. ADO laat weten dat Kishna snel wordt geopereerd en een maandenlang herstel zal moeten doorlopen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lazio huurling Ricardo Kishna in tranen na opnieuw zware knieblessure

Een korte samenvatting: Ricardo Kishna werd zondag in het duel tussen ADO en Ajax afgevoerd per brancard, Kishna kon zijn emoties niet de baas blijven..