Real Madrid blijft na winst op vier punten achterstand op rivaal Barcelona

18-9-2017 13:48 - Door: tim_de_wit

Real Madrid blijft na winst op vier punten achterstand op rivaal Barcelona

Real Madrid is er in geslaagd de matige reeks in de competitie te doorbreken. De ploeg van Zidane won met 1-3 van Real Sociedad.

Vervolg: Real Madrid blijft na winst op vier punten achterstand op rivaal Barcelona

Real Madrid dat al twee keer op rij gelijk had gespeeld was vandaag uit op winst tegen Sociedad. Borya Mayoral kreeg een basisplek in de eerste 11 van Real en greep dat moment meteen aan. In de 19e minuut scoorde hij de 0-1 voor Real Madrid wat eveneens zijn eerste goal is voor het eerste team. Snel daarna word er gescoord door Kevin Rodrigues die de stand weer gelijk trekt (1-1). Na een snelle counter van Real zien de toeschouwers de 1-2 binnen vallen. Rodrigues die kort geleden de 1-1 maakte schuift de bal nu langs eigen doelman na een mooie voorzet van Casemiro (1-2). 

In de tweede helft gaat het er vooral fysiek hard aan toe en is er weinig actie in de wedstrijd. Toch weet Real nog een keer te scoren in de naam van Gareth Bale. De Welshman is een heel stuk sneller dan zijn bewaker en weet met een handig wipje de doelman te kloppen (1-3).

 

Met deze overwinning komt Real nu nog maar 4 punten achter te staan tegen de grote rivaal Barcelona. De madristas halen 8 punten uit 4 wedstrijden en houden het gat met de concurrentie dus klein.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid blijft na winst op vier punten achterstand op rivaal Barcelona

Een korte samenvatting: Real Madrid is er in geslaagd de matige reeks in de competitie te doorbreken. De ploeg van Zidane won met 1-3 van Real Sociedad..

Meest gelezen