Man. City ziet opnieuw kassa rinkelen na toedoen Denis Suarez bij FC Barcelona

17-9-2017 15:45 - Door: M.d.Z.

Diverse Spaanse media weten te melden dat FC Barcelona opnieuw een bedrag van 8 ton moet betalen aan het Engelse Manchester City.

Vervolg: Man. City ziet opnieuw kassa rinkelen na toedoen Denis Suarez bij FC Barcelona

FC Barcelona haalde in de zomer van 2013 Denis Suárez naar Camp Nou, waar destijds een bedrag van 1,6 miljoen euro voor werd overgemaakt. Inmiddels is het bedrag aardig opgelopen en moet FC Barcelona opnieuw een slordige 800.000 euro overmaken aan Manchester City.

 

Na een seizoen bij het beloftenelftal van FC Barcelona te hebben gespeeld, werd hij een seizoen uitgeleend aan Sevilla. Daarna werd Denis Suárez in 2015 verkocht aan Villarreal met een terugkoopclausule van 3,5 miljoen euro.

 

Een jaar geleden wist trainer Luis Enrique deze optie te lichten omdat hij heil zag in de terugkeer van Denis Suárez. FC Barcelona moest 8 ton overmaken omdat Denis Suárez deel uitmaakte van de A selectie, waarna bij elke serie van 10 opeenvolgende duels hetzelfde bedrag opnieuw moest worden overgemaakt.

 

Tot op heden heeft FC Barcelona een totaalbedrag van 6,4 miljoen euro betaald aan het Engelse Manchester City, daar waar het bedrag nog kan oplopen naar 11,2 miljoen euro.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Man. City ziet opnieuw kassa rinkelen na toedoen Denis Suarez bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: Diverse Spaanse media weten te melden dat FC Barcelona opnieuw een bedrag van 8 ton moet betalen aan het Engelse Manchester City..