Liverpool speler Mané drie duels aan de kant na trap in gezicht doelman

13-9-2017 07:25 - Door: M.d.Z.

De aanvaller van The Reds moest zaterdag in het duel met Manchester City met rood vroegtijdig naar de kant.

Vervolg: Liverpool speler Mané drie duels aan de kant na trap in gezicht doelman

De aanvaller van Liverpool FC plantte zijn voet in het gezicht van Manchester City doelman Ederson, hierdoor kreeg hij de rode kaart voorgehouden. Klopp en Liverpool ging dinsdag in hoger beroep tegen de straf van Sadio Mané, maar kreeg geen antwoord van de FA.

 

Hierdoor is Sadio Mané voor drie duels geschorst, waar de aanvaller van Liverpool zelf schrok van het moment. 'Ik wens Ederson een spoedig herstel. Het spijt me enorm dat hij geblesseerd is geraakt tijdens onze ongelukkige botsing en daardoor de wedstrijd niet af kon maken. Ik bid voor een snel herstel en hoop dat hij spoedig weer op het veld staat, want hij is een geweldige speler.'

 

De doelman kwam er vanaf zondag teveel kleerscheuren, maar moest dinsdag op het trainingsveld uit veiligheid wel met een valhelm trainen. 'Hij heeft in elk geval niets gebroken. Dat is heel belangrijk. Misschien wordt hij er wel knapper op,' aldus Guardiola.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Liverpool speler Mané drie duels aan de kant na trap in gezicht doelman

Een korte samenvatting: De aanvaller van The Reds moest zaterdag in het duel met Manchester City met rood vroegtijdig naar de kant..