Allerdyce bedankt voor klus bij Crystal Palace

12-9-2017 17:33 - Door: M.d.Z.

Allerdyce bedankt voor klus bij Crystal Palace

Waar Frank de Boer maandag werd ontslagen bij het Engelse Crystal Palace, ging de naam van Sam Allerdyce al rond in de wandelgangen.

Vervolg: Allerdyce bedankt voor klus bij Crystal Palace

De naam van Allerdyce zou een perfecte zijn als opvolger van de alreeds ontslagen Frank de Boer, maar de 62-jarige Engelsman heeft geen zin in het avontuur bij de club in nood en heeft bedankt.

 

Allerdyce zwaaide vorig seizoen af als coach van Crystal Palace en geniet momenteel van zijn voetbalpensioen, een terugkeer ziet hij dan ook allerminst zitten. 'Ik heb in de namiddag met Steve gesproken en vertelde hem dat ik er nog niet klaar voor ben om terug te keren. Ik heb de keuze gemaakt en ik voel me onvoldoende op mijn gemak om daar nu op terug te komen. Ik geniet momenteel te veel van het leven en ik geniet ervan om anderen onder druk te zien staan,' aldus Allerdyce in gesprek met Sky Sports.

 

Vorig seizoen wist Allerdyce de club nog maar net te behoeden voor degradatie, en dat terwijl de ploeg nu puntloos onderaan staat. 'Dat doet me verdriet na al het harde werk dat vorig jaar is verricht om het team te redden. Het was destijds een geweldig einde na een moeilijke start bij Crystal Palace.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Allerdyce bedankt voor klus bij Crystal Palace

Een korte samenvatting: Waar Frank de Boer maandag werd ontslagen bij het Engelse Crystal Palace, ging de naam van Sam Allerdyce al rond in de wandelgangen..