Wenger: Man. United was nooit reële optie geweest

12-9-2017 07:41 - Door: M.d.Z.

Wenger: Man. United was nooit reële optie geweest

De Franse coach Arsene Wenger mocht afgelopen weekend een 3-0 overwinning op AFC Bournemouth bijschrijven.

Vervolg: Wenger: Man. United was nooit reële optie geweest

Wenger staat momenteel al ruim 20 jaar aan het roer bij het Londense Arsenal, waar hij de laatste tijd niet zijn beste tijd heeft. In het verleden had de Fransman echter ook naar andere topclubs gekund, zo werd bijvoorbeeld Manchester United genoemd.

 

Voormalig Man. United voorzitter Martin Edwards haalde in 2002 Sir Alex Ferguson naar de club. Niemand had verwacht dat hij nog 11 jaar zou blijven zitten. De naam van Wenger werd destijds wel genoemd bij The Red Devils, maar de Fransman had nooit echt plannen om daarnaar toe te gaan.

 

De Engelse media citeren Wenger, 'Ik ben altijd heel voorzichtig met iets zeggen over dit soort dingen.' Die over de gehele situatie niet veel kwijt wilde, 'Nee, ik was niet geneigd om voor United te kiezen, omdat ik altijd heel gelukkig ben geweest bij Arsenal. De mensen waren blij met mij en ik was altijd blij om hier te zijn. Simpelweg omdat ik houd van de waarden van deze club.'

 

'Voor mij gaat een club allereerst over bepaalde waarden. Op een dag zal ik wel terugkijken op wat er is gebeurd én op de evolutie van Arsenal. Er zijn veel dingen veranderd, maar toen ik hier kwam ging het over kernwaarden in deze sport. Dat is waarom ik er ook nog steeds zit. Ik zal me altijd afvragen: 'ja, natuurlijk is United aantrekkelijk, maar ben ik gelukkig hier?' Het antwoord is 'ja'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wenger: Man. United was nooit reële optie geweest

Een korte samenvatting: De Franse coach Arsene Wenger mocht afgelopen weekend een 3-0 overwinning op AFC Bournemouth bijschrijven..