Pastoor vol lof: We brachten ongelofelijk veel energie

11-9-2017 12:12 - Door: NicoPeters

Pastoor vol lof: We brachten ongelofelijk veel energie

Sparta Rotterdam pakte zondag drie hele belangrijke punten in het thuisduel met FC Twente. De club uit Rotterdam boekte zijn eerste zege van het seizoen door met 1-0 te winnen en heeft nu vijf punten uit de eerste vier competitieduels. Sparta-trainer Alex Pastoor was na het duel met Twente tevreden.

Vervolg: Pastoor vol lof: We brachten ongelofelijk veel energie

'Ik vond het veel te lang spannend en billen knijpen. We hadden veel rustiger de slotfase in kunnen gaan met twee of drie doelpunten voorsprong. Maar dat gebeurde niet dus dan blijft het spannend', zei Pastoor in gesprek met RTV Rijnmond.
 
 
Pastoor vond de zege van Sparta verdiend. 'Ik vond dat wij op het begin van beide helften na, we alle aanspraak maakten op een zege. Zowel verdedigend en aanvallend brachten we ongelofelijk veel energie. Zo was er af en toe goed voetbal te zien en af en toe was het wat minder gepolijst, maar werd er wel gestreden', vervolgde de trainer zijn gesprek.
 
 
'Ik vond het als trainer een genot om naar te kijken. Maar als trainer wil je ook wel eens wat rustiger zitten. Maar ik snap dat het voor het publiek geweldig spektakel was', aldus Pastoor.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Pastoor vol lof: We brachten ongelofelijk veel energie

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam pakte zondag drie hele belangrijke punten in het thuisduel met FC Twente. De club uit Rotterdam boekte zijn eerste zege van het seizoen door met 1-0 te winnen en heeft nu vijf punten uit de eerste vier competitieduels. Sparta-trainer Alex Pastoor was na het duel met Twente tevreden..