Streppel blij: Geen moment in problemen geweest tegen PSV

11-9-2017 08:08 - Door: NicoPeters

sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel wist zondag een uitstekende prestatie neer te zetten met zijn ploeg. Heerenveen was namelijk met 2-0 te sterk voor PSV. De thuisclub controleerde het duel tegen PSV en had de organisatie goed staan. Dit tot tevredenheid van Streppel.

Vervolg: Streppel blij: Geen moment in problemen geweest tegen PSV

‘We speelden volwassen. Vorig jaar losten we dat niet altijd goed op, maar nu hebben we dat problemen getackeld. We kwamen geen moment in de problemen, speelden een erg goede tweede helft’, zei Streppel op de website van sc Heerenveen. Dat Heerenveen de tweede helft imponeerde kwam mede door een rode kaart van PSV’er Hirving Lozano in de 37ste minuut. Daarvoor was Heerenveen echter ook zeer sterk. Na 6 minuten stond het namelijk al 2-0.


Bij Heerenveen stond Martin Hansen onder de lat in plaats van Wouter van der Steen. Streppel legde uit waarom Hansen, die op de slotdag van de transfermarkt op huurbasis werd overgenomen van FC Ingolstadt 04, de voorkeur boven Van der Steen kreeg. Van der Steen was de laatste weken de vervanger van de geblesseerde Warner Hahn. ‘Bij PSV loopt een aantal hele goede koppers rond. Een van Martin zijn kwaliteiten is dat hij sterk is op hoge ballen. Dat heeft hij in een aantal situaties laten zien. Hij heeft het goed gedaan.’


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Streppel blij: Geen moment in problemen geweest tegen PSV

Een korte samenvatting: sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel wist zondag een uitstekende prestatie neer te zetten met zijn ploeg. Heerenveen was namelijk met 2-0 te sterk voor PSV. De thuisclub controleerde het duel tegen PSV en had de organisatie goed staan. Dit tot tevredenheid van Streppel..