FC Den Bosch gaat nu los volgens spits

10-9-2017 20:12 - Door: NicoPeters

De sfeer bij FC Den Bosch is momenteel meer dan goed. De club begon niet erg hoopgevend aan het Jupiler League-seizoen met één punt uit drie competitieduels, maar vrijdagavond werd degradant NEC Nijmegen met liefst 3-0 verslagen. Volgens FC Den Bosch-spits Dennis Kaars is de club nu helemaal los.

Vervolg: FC Den Bosch gaat nu los volgens spits

‘Ik heb eindelijk gescoord en het team wint voor de eerste keer. Nu ga ik los, niet alleen ik, maar het hele team’, zei de 29-jarige spits, die afgelopen zomer overkwam van De Dijk, dat promoveerde naar de Tweede Divisie, tegen Omroep Brabant. Kaars scoorde tegen NEC ook zijn eerste goal in het betaalde voetbal.


Zijn goal kwam tot stand na gepruts van NEC-goalie Joshua Smits, die de bal zo in de voeten van Kaars schoof. De spits rondde het wel fraai af. ‘Ik wist dat NEC alles voetballend wilde oplossen. Daarom liep ik ook op die keeper af, er was iets te halen. Toen ik die bal kreeg, dacht ik: 'hij moet er overheen'.’
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Den Bosch gaat nu los volgens spits

Een korte samenvatting: De sfeer bij FC Den Bosch is momenteel meer dan goed. De club begon niet erg hoopgevend aan het Jupiler League-seizoen met één punt uit drie competitieduels, maar vrijdagavond werd degradant NEC Nijmegen met liefst 3-0 verslagen. Volgens FC Den Bosch-spits Dennis Kaars is de club nu helemaal los..