Streppel blij met Ødegaard: 'Hij wordt steeds opener'

9-9-2017 15:38 - Door: NicoPeters

sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft veel vertrouwen in het Noorse toptalent Martin Ødegaard. De pas achttienjarige huurling van Real Madrid speelde het laatste halfjaar ook al op huurbasis bij Heerenveen, maar moest toen nog vooral wennen. Nu lijkt hij ‘los’ te zijn bij Heerenveen, getuige de 270 speelminuten in de eerste drie competitieduels.

Vervolg: Streppel blij met Ødegaard: 'Hij wordt steeds opener'

‘Ik heb vanaf dag één gezegd: geef hem de tijd om te wennen. Die heeft hij van ons gekregen. En nu komen zijn kwaliteiten uit de verf’, zei Streppel over Ødegaard tegen de NOS. ‘Het is een hele introverte jongen, maar hij wordt steeds opener en krijgt steeds meer vertrouwen in de mensen bij Heerenveen.’


Streppel is blij dat Ødegaard zijn draai weet te vinden. Er wordt nogal wat verwacht van de Noor, die begin 2015 een toptransfer van Stromsgodset naar Real Madrid maakte. Ødegaard speelde ook al negen interlands voor Noorwegen en mocht ook al één keer voor Real spelen in de Spaanse competitie. ‘Er is nogal wat gebeurd met die jongen. Hij voelt zich hier gewaardeerd en ziet dat de mensen het beste met hem voor hebben. Langzamerhand kruipt hij uit zijn schulp’, aldus Streppel.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Streppel blij met Ødegaard: 'Hij wordt steeds opener'

Een korte samenvatting: sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft veel vertrouwen in het Noorse toptalent Martin Ødegaard. De pas achttienjarige huurling van Real Madrid speelde het laatste halfjaar ook al op huurbasis bij Heerenveen, maar moest toen nog vooral wennen. Nu lijkt hij ‘los’ te zijn bij Heerenveen, getuige de 270 speelminuten in de eerste drie competitieduels..