Rooney opgepakt door politie na rijden onder invloed

1-9-2017 17:06 - Door: M.d.Z.

Rooney opgepakt door politie na rijden onder invloed

De spits van het Engelse Everton heeft zich in de nacht van donderdag op vrijdag misdragen, de spits is opgepakt op verdenking van rijden onder invloed.

Vervolg: Rooney opgepakt door politie na rijden onder invloed

Op de sluitingsdag van de transfermarkt maakte Wayne Rooney er een feestje van, de spits van Everton zou met wat vrienden zijn gaan feesten. Daarna is Rooney de auto ingeklommen en al slingerend van de weg gehaald door de Engelse poltie.

 

Omdat Rooney kort geleden aankondigde niet meer als International te willen uitkomen, had de spits een vrije periode. Die heeft hij gebruikt om er eens lekker op uit te gaan en te feesten, alleen had hij daarna niet zelf in de auto moeten stappen.

 

Voor Rooney niet de eerste keer dat hij in beschonken toestand wordt gezien, vorig jaar november was hij in een dronken toestand gefotografeerd op een bruiloft. Of Rooney al op vrije voeten is blijft nog onbekend, aankomend weekend treedt hij met Everton aan in de vierde Premier League wedstrijd tegen Tottenham.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Rooney opgepakt door politie na rijden onder invloed

Een korte samenvatting: De spits van het Engelse Everton heeft zich in de nacht van donderdag op vrijdag misdragen, de spits is opgepakt op verdenking van rijden onder invloed..

Meest gelezen