Spaans Sevilla wil Luuk de Jong huren van PSV

30-8-2017 16:21 - Door: M.d.Z.

Spaans Sevilla wil Luuk de Jong huren van PSV

PSV spits Luuk de Jong leek dinsdag een contract te gaan ondertekenen in Frankrijk, waar Bordeaux alleen nog maar de laatste plooien hoefde glad te strijken. Maar dinsdag kreeg de transfer een verrassende wending en trok Bordeaux de stekker eruit.

Vervolg: Spaans Sevilla wil Luuk de Jong huren van PSV

Hierdoor lijkt PSV spits Luuk de Jong toch niet te gaan vertrekken bij de Eindhovenaren, waardoor er opnieuw een seizoen in de lichtstad dreigt te komen voor de goalgetter. Alhoewel, het Spaanse Estadio Deportivo meldt woensdag dat het Spaanse Sevilla geinteresseerd is in Luuk de Jong.

 

Afgelopen winter kwam de Spaanse club ook al naar Eindhoven, maar toen was een vertrek niet bespreekbaar. Nu lijkt Sevilla dringend op zoek te zijn naam een spits en komt het uit bij Luuk de Jong.

 

Het Spaanse Sevilla zou De Jong het liefst willen huren, maar PSV wil een verplichte koop aan het contract vastbinden. PSV en Luuk de Jong hebben nog een kleine 48 uur voor het sluiten van de transfermarkt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spaans Sevilla wil Luuk de Jong huren van PSV

Een korte samenvatting: PSV spits Luuk de Jong leek dinsdag een contract te gaan ondertekenen in Frankrijk, waar Bordeaux alleen nog maar de laatste plooien hoefde glad te strijken. Maar dinsdag kreeg de transfer een verrassende wending en trok Bordeaux de stekker eruit..