Perr Schuurs blijft bij Fortuna, Ajax en PSV balen

29-8-2017 21:05 - Door: M.d.Z.

Het toptalent Perr Schuurs van het Limburgse Fortuna Sittard stond eerder deze zomer al in belangstelling van topclubs PSV en Ajax, maar beide grootmachten lijken de komst van Perr Schuurs nu te kunnen vergeten.

Vervolg: Perr Schuurs blijft bij Fortuna, Ajax en PSV balen

Waar een vertrek een reele optie leek, tasten PSV en Ajax toch mis op het toptalent van het Limburgse Fortuna Sittard. Perr Schuurs liet dinsdag weten een langer verblijf bij de Limburgse Jupiler League club te verkiezen boven een transfer.

 

Perr Schuurs laat in het ED  weten blij te zijn met alle interesse, maar wil zich nog ontwikkelen bij Fortuna Sittard en denkt dan ook niet aan een eventueel vertrek deze transferzomer.

 

Buitenom PSV en Ajax, liepen er ook scouts van Bayern Munchen, Liverpool, Borussia Dortmund, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach achter de mandekker aan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Perr Schuurs blijft bij Fortuna, Ajax en PSV balen

Een korte samenvatting: Het toptalent Perr Schuurs van het Limburgse Fortuna Sittard stond eerder deze zomer al in belangstelling van topclubs PSV en Ajax, maar beide grootmachten lijken de komst van Perr Schuurs nu te kunnen vergeten..