PSV transfernews: Luuk de Jong, Isimat, Arias en Douglas Costa

29-8-2017 20:14 - Door: M.d.Z.

PSV transfernews: Luuk de Jong, Isimat, Arias en Douglas Costa

Het laatste transfernieuws omtrent de aan en verkopen van PSV deze transferzomer, waar donderdagavond de deuren om precies 0.00u sluiten.

Vervolg: PSV transfernews: Luuk de Jong, Isimat, Arias en Douglas Costa

Luuk de Jong
Waar PSV de transfer van spits Luuk de Jong naar het Franse Bordeaux dacht een dezer dagen af te ronden, hebben de Fransen dinsdag de stekker uit de overgang getrokken. Beide clubs waren het al eens over een overgang, ook De Jong zelf had al een persoonlijk akkoord. Een zeer verrassende wending dat de overgang afketst.

 

Santiago Arias
Volgens het nieuwsblad het Algemeen Dagblad heeft het Engelse Swansea City zich officieel gemeld voor PSV back Arias. Echter zouden de Britten niet echt door kunnen pakken, dit omdat Arias naar Colombia is voor de interlandweek en donderdag de transfermarkt sluit.

 

Isimat Mirin
De verdediger van PSV staat bij het Franse Olympique Marseille onder het vergrootglas, volgens de Franse media is er bij de zaakwaarnemer van de verdediger gepolst over een eventuele overgang. De kans dat Isimat vertrekt is nihil.

 

Douglas Costa
De linksback van het Duitse HSV zou eerder al in de belangstelling staan van PSV, die echter geen geld had om de back te kopen. Brands wilde een huurconstructie aangaan, maar komt daar nu toch op terug en heeft een bod van 4 miljoen euro uitgebracht op Douglas Costa.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV transfernews: Luuk de Jong, Isimat, Arias en Douglas Costa

Een korte samenvatting: Het laatste transfernieuws omtrent de aan en verkopen van PSV deze transferzomer, waar donderdagavond de deuren om precies 0.00u sluiten..