PEC Zwolle gooit mogelijk nog lijntje uit naar Ajax

29-8-2017 08:45 - Door: NicoPeters

PEC Zwolle gooit mogelijk nog lijntje uit naar Ajax

PEC Zwolle zou zijn selectie nog graag met een buitenspeler versterken. Een mogelijke kandidaat is Ajax-speler Queensy Menig, die de laatste twee seizoenen al door PEC Zwolle werd gehuurd van Ajax. Menig wees eerder echter een transfer naar FC Groningen af.

Vervolg: PEC Zwolle gooit mogelijk nog lijntje uit naar Ajax

Technisch directeur Gerard Nijkamp over Menig in gesprek met Voetbal International: 'We hopen nog op een buitenkansje. We hebben meerdere lijntjes uitstaan. In een ideale wereld voegen we nog een buitenspeler aan de selectie toe. Of dat Menig is? Het zou best kunnen dat we deze week nog een lijntje naar hem uitgooien. Maar er zijn meerdere kandidaten.'


Nijkamp liet maandag verder weten dat hij denkt dat de huidige selectie van Zwolle zo blijft. 'Op dit moment heb ik geen signalen dat andere spelers nog zullen vertrekken. We zijn tevreden’, aldus Nijkamp. De 22-jarige Menig kwam de laatste twee seizoenen tot twaalf goals in 52 competitieduels voor Zwolle. Bij Ajax komt Menig niet in de plannen voor.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle gooit mogelijk nog lijntje uit naar Ajax

Een korte samenvatting: PEC Zwolle zou zijn selectie nog graag met een buitenspeler versterken. Een mogelijke kandidaat is Ajax-speler Queensy Menig, die de laatste twee seizoenen al door PEC Zwolle werd gehuurd van Ajax. Menig wees eerder echter een transfer naar FC Groningen af..