COLUMN: Marc Overmars koopt Europa League op, Ajax alsnog geplaatst

25-8-2017 11:11 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Marc Overmars koopt Europa League op, Ajax alsnog geplaatst

Donderdagavond na de uitschakeling van Ajax in de Europa League kon Overmars zijn woede niet onder bedwang houden, de Technisch Directeur van de Amsterdammers besloot dan ook maar het geld nu echt eens te laten rollen.

Vervolg: COLUMN: Marc Overmars koopt Europa League op, Ajax alsnog geplaatst

Marc Overmars belooft al weken beterschap, maar in plaats daarvan drijft Ajax steeds verder en verder het moeras in. Donderdagavond tegen Rosenborg BK was het al einde verhaal in de Europa League voor de Amsterdammers.

 

Maar Marc Overmars zou Overmars niet heten als hij niet nog een verrassing in petto had, de Technisch Directeur van Ajax besloot zijn chequeboekje donderdagavond tevoorschijn te toveren en al het spaargeld van Ajax er doorheen te jagen.

 

Overmars besloot om 23.05 een telefoontje te plegen naar Aleksander Čeferin, de voorzitter van de UEFA. Voor enkele honderden miljoenen heeft Overmars gepraat als brugman en Ajax van een nog verdere afgrond geredt.

 

'We hebben al jarenlang een reserve opgebouwd om dit soort klappen te kunnen bestrijden, nu was het tijd om deze logische stap te zetten, ' verklaart een dolblije Overmars aan de telefoon. 'We hebben de Europa League gekocht en hiermee zijn we niet alleen geplaatst voor dit seizoen, maar hebben we hem ook nog eens gewonnen.'

 

Ook V.d Sar kon zijn geluk niet op, 'Wie had dat gedacht; Van verliezend finalist in Zweden, naar de Europa League kopen in het heden.'....


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Marc Overmars koopt Europa League op, Ajax alsnog geplaatst

Een korte samenvatting: Donderdagavond na de uitschakeling van Ajax in de Europa League kon Overmars zijn woede niet onder bedwang houden, de Technisch Directeur van de Amsterdammers besloot dan ook maar het geld nu echt eens te laten rollen..

Meest gelezen