Drie vechtende honden voor Sanchez: Real Madrid, Chelsea en Tottenham

14-8-2017 06:45 - Door: M.d.Z.

Drie vechtende honden voor Sanchez: Real Madrid, Chelsea en Tottenham

De bizarre situatie omtrent Davinson Sanchez lijkt ergere vormen aan te nemen. Het Engelse Tottenham zag een bod van 40 miljoen eerder zondag al afgewezen worden en praat maandag verder.

Vervolg: Drie vechtende honden voor Sanchez: Real Madrid, Chelsea en Tottenham

Ajax doet er alles aan om Davinson Sanchez te behouden bij de club, waar zelfs een verbeterd contract werd aangeboden aan de Colombiaan. Echter heeft de verdediger zijn zinnen gezet op een transfer en lijkt een vertrek aanstaande.

 

Ajax probeert tijd te rekken in de hoop dat Sanchez donderdag nog kan meespelen in het play off duel tegen RK Rosenborg, terwijl een delegatie van het Engelse Tottenham maandag opnieuw met Ajax op tafel gaat omtrent de transferperikkelen.

 

Het krankzinnige is alleen dat een bod van 40 miljoen nog nooit is afgestaan door een Eredivisieclub. De directie van Ajax hoopt dat het bod nog gekkere proporties krijgt, maar het kan nog veel gekker worden. Chelsea FC en Real Madrid zijn ook concreet, de Spaanse grootmacht heeft zelfs een bod klaarliggen voor Sanchez en wil Tottenham overbieden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Drie vechtende honden voor Sanchez: Real Madrid, Chelsea en Tottenham

Een korte samenvatting: De bizarre situatie omtrent Davinson Sanchez lijkt ergere vormen aan te nemen. Het Engelse Tottenham zag een bod van 40 miljoen eerder zondag al afgewezen worden en praat maandag verder..