Ajax weigert 40 miljoen van Tottenham op Sanchez en geeft tegengas

12-8-2017 14:15 - Door: M.d.Z.

Ajax weigert 40 miljoen van Tottenham op Sanchez en geeft tegengas

Zaterdag meldt het Amsterdamse Ajax dat het Engelse Tottenham Hotspur inderdaad een bod heeft uitgebracht op Davinson Sanchez, de Colombiaan die pas een seizoen in het shirt van de Amsterdammers speelt.

Vervolg: Ajax weigert 40 miljoen van Tottenham op Sanchez en geeft tegengas

Ajax is echter niet van plan om Sanchez zomaar naar het Engelse Tottenham te laten vertrekken en komen in actie, de Amsterdammers hebben het bod van 40 miljoen afgewezen en bieden de Colombiaan een verbeterd contract aan. Door dit contract schiet Sanchez door het salarisplafond heen bij de Amsterdammers.

 

Ajax, wat deze zomer al afscheid moest nemen van Davy Klaassen en Bertrand Traore, laat via Marc Overmars weten dat er inderdaad een verbeterde aanbieding voor de Colombiaan klaarligt.

 

Slechts een jaar geleden haalde Ajax de Colombiaan op bij Atletico National voor 5 miljoen, nu amper een jaar later kan het voor het achtdubbele voor worden gevangen. Het doorlopende contract van de Colobiaan wordt dan ook sterk verbeterd aangeboden, zodat Sanchez nog minimaal 1 seizoen in de Eredivisie blijft.

 

Overmars denkt trouwens aan een hogere transfersom voor de Colombaan, nu ook FC Barcelona en Real Madrid nog steeds op het vinkentouw zitten.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax weigert 40 miljoen van Tottenham op Sanchez en geeft tegengas

Een korte samenvatting: Zaterdag meldt het Amsterdamse Ajax dat het Engelse Tottenham Hotspur inderdaad een bod heeft uitgebracht op Davinson Sanchez, de Colombiaan die pas een seizoen in het shirt van de Amsterdammers speelt..